YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı

Eğitim 25.09.2023 - 13:27, Güncelleme: 25.09.2023 - 13:27
 

YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı

ÖSYM, 2023 YKS ek yerleştirme sonuçlarını açıkladı.
2023-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ek yerleştirme sonuçları, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin (ÖSYM) internet sitesinden açıklandı.Adaylar, ek yerleştirme sonuçlarına ÖSYM’nin internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle erişebilecek.ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy ise konuyla ilgili açıklamasında, "Sevgili gençler, 2023-YKS Ek Yerleştirme süreci tamamlandı. Üniversiteye yerleşen adaylarımızı tebrik ediyorum. Üniversiteli kardeşlerimizin tahsillerini en verimli şekilde tamamlayacaklarına inanıyor, her birine ayrı ayrı başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı. Kaynak:(www.osym.gov.tr)
ÖSYM, 2023 YKS ek yerleştirme sonuçlarını açıkladı.

2023-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ek yerleştirme sonuçları, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin (ÖSYM) internet sitesinden açıklandı.Adaylar, ek yerleştirme sonuçlarına ÖSYM’nin internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle erişebilecek.ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy ise konuyla ilgili açıklamasında, "Sevgili gençler, 2023-YKS Ek Yerleştirme süreci tamamlandı. Üniversiteye yerleşen adaylarımızı tebrik ediyorum. Üniversiteli kardeşlerimizin tahsillerini en verimli şekilde tamamlayacaklarına inanıyor, her birine ayrı ayrı başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak:(www.osym.gov.tr)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.