TÜRSAB acentelerine havalimanlarında rahatlık getirildi

Turizm 27.04.2023 - 09:17, Güncelleme: 27.04.2023 - 09:17
 

TÜRSAB acentelerine havalimanlarında rahatlık getirildi

Antalya’da TÜRSAB üyesi seyahat acentelerine yolcu karşılamada getirilen rahatlık örnek oldu ve İstanbul havalimanı’nda uygulanmaya konuldu.
ANTALYA- Antalya Havalimanı’nda TÜRSAB üyesi seyahat acentelerine yolcu karşılama konusunda kolaylık getirildi. Antalya’da TÜRSAB üyesi acenteler için getirilen rahatlık örnek oldu ve İstanbul Havalimanı’nda da uygulanmaya başlandı. 2023 turizm sezonunda hatunçuluk ve yetkisiz yolcu karşılama hakkında DHMİ’de yapılan toplantıda seyahat acentelerinin yolcu karşılamasına getirilen kolaylık örnek alınarak İstanbul Havalimanı’nda da uygulanmaya başlandı. Toplantıda uzun süredenberi Valilik, Emniyet ve DHMİ yetkilileri ile sürdürülen çalışmalar sonucu alınan kararların uygulamaya geçtiği bildirildi. Toplantıda alınan kararlar Havalimanı Güvenlik Komisyonuuygulamaya geçildi Buna göre TÜRSAB denetim ekiplerinin sayısı 10’a çıkarıldı, üyelerin rahat görev yapmaları için TÜRSAB kartı bulundurmaları sağlandı, Antalya Havalimanı’nda TÜRSAB’a desk tahsis edildi, terminal önlerine gelen transfer araçlarının boş olarak park etmeleri yerine otoparka yönlendirildi.  
Antalya’da TÜRSAB üyesi seyahat acentelerine yolcu karşılamada getirilen rahatlık örnek oldu ve İstanbul havalimanı’nda uygulanmaya konuldu.

ANTALYA- Antalya Havalimanı’nda TÜRSAB üyesi seyahat acentelerine yolcu karşılama konusunda kolaylık getirildi. Antalya’da TÜRSAB üyesi acenteler için getirilen rahatlık örnek oldu ve İstanbul Havalimanı’nda da uygulanmaya başlandı.

2023 turizm sezonunda hatunçuluk ve yetkisiz yolcu karşılama hakkında DHMİ’de yapılan toplantıda seyahat acentelerinin yolcu karşılamasına getirilen kolaylık örnek alınarak İstanbul Havalimanı’nda da uygulanmaya başlandı. Toplantıda uzun süredenberi Valilik, Emniyet ve DHMİ yetkilileri ile sürdürülen çalışmalar sonucu alınan kararların uygulamaya geçtiği bildirildi. Toplantıda alınan kararlar Havalimanı Güvenlik Komisyonuuygulamaya geçildi Buna göre TÜRSAB denetim ekiplerinin sayısı 10’a çıkarıldı, üyelerin rahat görev yapmaları için TÜRSAB kartı bulundurmaları sağlandı, Antalya Havalimanı’nda TÜRSAB’a desk tahsis edildi, terminal önlerine gelen transfer araçlarının boş olarak park etmeleri yerine otoparka yönlendirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.