Tofaş üretime ara veriyor

Ulaşım 06.07.2023 - 11:43, Güncelleme: 06.07.2023 - 11:43
 

Tofaş üretime ara veriyor

Tofaş, KAP’a yaptığı açıklamada, Bursa fabrikasında üretime geçici olarak ara vereceğini duyurdu.
Tofaş, 7-30 Ağustos tarihleri arasında Bursa fabrikasında planlı izin kullanımı ve üretim hatlarında yapılacak planlı bakım-onarım çalışmaları sebebiyle üretime geçici olarak ara verileceğini KAP'a bildirdi. Buna göre şirketten konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Şirketimiz Bursa fabrikasında 07.08.2023 – 30.08.2023 tarihleri arasında planlı izin kullanımı, üretim hatlarında yapılacak planlı bakım-onarım çalışmaları sebebiyle üretime geçici olarak ara verilecektir. Bahse konu dönemde çalışanlarımız yıllık izin hak edişlerini kullanacak olup, fabrikamızda nöbetçi personel ile sadece bakım ve revizyon çalışmaları gerçekleştirilecektir.”
Tofaş, KAP’a yaptığı açıklamada, Bursa fabrikasında üretime geçici olarak ara vereceğini duyurdu.

Tofaş, 7-30 Ağustos tarihleri arasında Bursa fabrikasında planlı izin kullanımı ve üretim hatlarında yapılacak planlı bakım-onarım çalışmaları sebebiyle üretime geçici olarak ara verileceğini KAP'a bildirdi.

Buna göre şirketten konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Şirketimiz Bursa fabrikasında 07.08.2023 – 30.08.2023 tarihleri arasında planlı izin kullanımı, üretim hatlarında yapılacak planlı bakım-onarım çalışmaları sebebiyle üretime geçici olarak ara verilecektir. Bahse konu dönemde çalışanlarımız yıllık izin hak edişlerini kullanacak olup, fabrikamızda nöbetçi personel ile sadece bakım ve revizyon çalışmaları gerçekleştirilecektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.