TBMM Çocuk Bahçesi ve Bilim Şenliği deprem bölgesinde

Yerel 18.04.2023 - 21:32, Güncelleme: 18.04.2023 - 21:32
 

TBMM Çocuk Bahçesi ve Bilim Şenliği deprem bölgesinde

TBMM'nin kuruluşunun 103. yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen "Meclis Bahçesi Çocuk Bahçesi ve Bilim Şenliği" etkinliğinin ikinci durağı Kahramanmaraş oldu.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında deprem bölgesi Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Karacasu Konteyner Kenti’nde düzenlenen, etkinliğe çocuklar yoğun ilgi gösterdi."Meclis Bahçesi Çocuk Bahçesi ve Bilim Şenliği" etkinliğinde açılan stantlara sabahın ilk saatlerinde gelen çocuklar, aileleriyle birlikte etkinlik coşkusunu doyasıya yaşadı. Depremzede çocuklar, stantlarda ve oyun alanlarında hem yeni şeyler öğrendi hem de eğlenceli anlar geçirdi.Şişme oyun parklarında eğlenen çocuklar, jonglör gösterisini hayranlıkla izledi, ebru yaptı, takı tasarladı.Sanal gerçeklik gözlükleriyle Türkiye Büyük Millet Meclisi koridorlarında dolaşan çocuklar, deneylerle gözlemde bulundu, tarım, gök bilimi gibi konularda çeşitli etkinliklere katıldı."Meclis Bahçesi Çocuk Bahçesi ve Bilim Şenliği" etkinliği yarın Hatay Narlıca Mahallesi Atatürk Caddesi Narlıca 1 Çadır Kenti'nde de düzenlenecek. Kaynak:(www.tbmm.gov.tr)
TBMM'nin kuruluşunun 103. yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen "Meclis Bahçesi Çocuk Bahçesi ve Bilim Şenliği" etkinliğinin ikinci durağı Kahramanmaraş oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında deprem bölgesi Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Karacasu Konteyner Kenti’nde düzenlenen, etkinliğe çocuklar yoğun ilgi gösterdi."Meclis Bahçesi Çocuk Bahçesi ve Bilim Şenliği" etkinliğinde açılan stantlara sabahın ilk saatlerinde gelen çocuklar, aileleriyle birlikte etkinlik coşkusunu doyasıya yaşadı. Depremzede çocuklar, stantlarda ve oyun alanlarında hem yeni şeyler öğrendi hem de eğlenceli anlar geçirdi.Şişme oyun parklarında eğlenen çocuklar, jonglör gösterisini hayranlıkla izledi, ebru yaptı, takı tasarladı.Sanal gerçeklik gözlükleriyle Türkiye Büyük Millet Meclisi koridorlarında dolaşan çocuklar, deneylerle gözlemde bulundu, tarım, gök bilimi gibi konularda çeşitli etkinliklere katıldı."Meclis Bahçesi Çocuk Bahçesi ve Bilim Şenliği" etkinliği yarın Hatay Narlıca Mahallesi Atatürk Caddesi Narlıca 1 Çadır Kenti'nde de düzenlenecek.

Kaynak:(www.tbmm.gov.tr)

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.