Sideyi dalış turizminde de cazibe merkezi yapacağız

Turizm 27.04.2023 - 09:39, Güncelleme: 27.04.2023 - 09:39
 

Sideyi dalış turizminde de cazibe merkezi yapacağız

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen "Side'yi dalış turizminde Kaş'tan sonra ikinci Antalya'nın dalış turizmi merkezi yapmayı hedefliyoruz. "dedi .
Antalya - Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM)'nin kuruluşunun 103. Yılı nedeniyle Side Sualtı Arama Kurtarma Gençlik ve Spor Derneği’nin tarihi Pamfilya'nın Antalya Side Limanı'nda düzenlediği etkinlikte  su altından Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığının sembolü olan ay-yıldızlı Türk bayrağını çıkardı. Türkiye ve Antalya kültür, tarih ve arkeolojik varlıklarını tanıma turizminin kalbi Side'de 3 yıldır sürdürdükleri tarihi ve kültürel varlıkları yeniden ayağa kaldırma çalışmasını aralıksız sürdürdüklerini belirten Başkan Şükrü Sözen," Side'yi Side yapan tarihi,kültürel ve arkeolojik varlık zenginligidir.  Pamfilyanın en büyük kentidir. Side Limanı'nda sezonla birlikte yeni düzenleme çalışması yaptık. Side'yi dalış turizminde Kaş'tan sonra ikinci Antalya'nın dalış turizmi merkezi yapmayı hedefliyoruz. "dedi .    
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen "Side'yi dalış turizminde Kaş'tan sonra ikinci Antalya'nın dalış turizmi merkezi yapmayı hedefliyoruz. "dedi .

Antalya - Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM)'nin kuruluşunun 103. Yılı nedeniyle Side Sualtı Arama Kurtarma Gençlik ve Spor Derneği’nin tarihi Pamfilya'nın Antalya Side Limanı'nda düzenlediği etkinlikte  su altından Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığının sembolü olan ay-yıldızlı Türk bayrağını çıkardı.

Türkiye ve Antalya kültür, tarih ve arkeolojik varlıklarını tanıma turizminin kalbi Side'de 3 yıldır sürdürdükleri tarihi ve kültürel varlıkları yeniden ayağa kaldırma çalışmasını aralıksız sürdürdüklerini belirten Başkan Şükrü Sözen," Side'yi Side yapan tarihi,kültürel ve arkeolojik varlık zenginligidir.  Pamfilyanın en büyük kentidir. Side Limanı'nda sezonla birlikte yeni düzenleme çalışması yaptık. Side'yi dalış turizminde Kaş'tan sonra ikinci Antalya'nın dalış turizmi merkezi yapmayı hedefliyoruz. "dedi .

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.