Sezonun ilk gemisi Sinop'ta horonla karşılandı

Turizm 27.04.2023 - 09:36, Güncelleme: 27.04.2023 - 09:36
 

Sezonun ilk gemisi Sinop'ta horonla karşılandı

Rusya´nın Soçi kentinden hareket eden Panama bandıralı kruvaziyer "Astoria Grande", 524 yolcusu ile Sinop Limanı´na demirledi. Yolcular horonla karşılandı.
SİNOP- Karadeniz’in önemli liman kenti Sinop, sezonun ilk kruvaziyer gemisini ağırladı. Rusya´nın Soçi kentinden hareket eden Panama bandıralı kruvaziyer "Astoria Grande", 524 yolcusu ile  Sinop Limanı´na demirledi. Yolcular horonla karşılandı. 524 yolcusu ve 388 personeliyle 912 kişiyi taşıyan gemi, Sinop Limanı'na 2023 yılının ilk seferini Ramazan Bayramı’nın birinci gününde gerçekleştirdi. Rusya’nın Soçi Limanından hareket eden kruvaziyer gemisi Astoria Grande, geçen yıl da Sinop'a 15. kez demir atmıştı. Sezonun ilk kruvaziyerinin yolcularını, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkilileri ile turizm acentelerinin görevlileri karşıladı. Sinop’ta 530 seracıya 61 bin sebze fidesi dağıtıldı. Halk oyunları ekibinin gösteri yaptığı karşılamanın ardından ziyaretçiler, kendilerini bekleyen tur otobüsleriyle kentteki tarihi ve turistik yerleri görmek için limandan ayrıldı. Yarın akşama kadar Sinop’ta konaklayacak olan Panama bandıralı turist gemisi Astoria Grande, ağırlıklı olarak Rus turistleri taşıyor. Geminin yolcuları kentte bir gece konaklayacak. Turist gemisi daha sonra 23 Nisan’da Bartın’ın Amasra limanında olmak üzere Sinop'tan ayrılacak.      
Rusya´nın Soçi kentinden hareket eden Panama bandıralı kruvaziyer "Astoria Grande", 524 yolcusu ile Sinop Limanı´na demirledi. Yolcular horonla karşılandı.

SİNOP- Karadeniz’in önemli liman kenti Sinop, sezonun ilk kruvaziyer gemisini ağırladı. Rusya´nın Soçi kentinden hareket eden Panama bandıralı kruvaziyer "Astoria Grande", 524 yolcusu ile  Sinop Limanı´na demirledi. Yolcular horonla karşılandı. 524 yolcusu ve 388 personeliyle 912 kişiyi taşıyan gemi, Sinop Limanı'na 2023 yılının ilk seferini Ramazan Bayramı’nın birinci gününde gerçekleştirdi.

Rusya’nın Soçi Limanından hareket eden kruvaziyer gemisi Astoria Grande, geçen yıl da Sinop'a 15. kez demir atmıştı. Sezonun ilk kruvaziyerinin yolcularını, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkilileri ile turizm acentelerinin görevlileri karşıladı. Sinop’ta 530 seracıya 61 bin sebze fidesi dağıtıldı. Halk oyunları ekibinin gösteri yaptığı karşılamanın ardından ziyaretçiler, kendilerini bekleyen tur otobüsleriyle kentteki tarihi ve turistik yerleri görmek için limandan ayrıldı. Yarın akşama kadar Sinop’ta konaklayacak olan Panama bandıralı turist gemisi Astoria Grande, ağırlıklı olarak Rus turistleri taşıyor. Geminin yolcuları kentte bir gece konaklayacak. Turist gemisi daha sonra 23 Nisan’da Bartın’ın Amasra limanında olmak üzere Sinop'tan ayrılacak.

 
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.