Ryan Kent Fenerbahçe'de

Spor 12.06.2023 - 14:20, Güncelleme: 12.06.2023 - 14:20
 

Ryan Kent Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, Rangers'ta forma giyen İngiliz futbolcu Ryan Kent'i transfer ettiğini açıkladı.
Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Fenerbahçe, transfere hızlı başlangıç yaptı.Fenerbahçe, son olarak İskoçya'nın Glasgow Rangers takımında forma giyen Ryan Kent'i transfer ettiğini açıkladı. Ryan Kent, Rangers formasıyla bu sezon 44 maça çıktı. Kent, 3 gol, 10 asistlik performans sergiledi.Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabındaki paylaşımda Kent'in açıklamaları yer aldı. RYAN KENT: ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM Sarı Lacivertliler'in video olarak açıkladığı yeni transferi Kent, "Tüm Fenerbahçe taraftarına merhabalar. Ben Ryan Kent. Öncelikle Türkiye Kupası'nın kazanılmasında payı olan tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. Tebrik ediyorum. Fenerbahçe'ye transfer olduğum için büyük onur duyuyorum. Yeni sezonla ilgili konuşmak gerekirse Fenerbahçe'nin hedeflerine ulaşabilmesi konusunda takımımızın başarılı olması için elimden geleni yapmaya çalışacağım. İlk hedefimiz önümüzdeki ay oynayacağımız Süper Kupayı kazanmak olacak. Takım arkadaşlarımla birlikte, yeni sezon çalışmalarına başlamak için çok heyecanlıyım. Kendinize iyi bakın." ifadelerini kullanarak taraftarlara mesaj verdi.  Kaynak:(www.fenerbahce.org)
Fenerbahçe, Rangers'ta forma giyen İngiliz futbolcu Ryan Kent'i transfer ettiğini açıkladı.

Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Fenerbahçe, transfere hızlı başlangıç yaptı.Fenerbahçe, son olarak İskoçya'nın Glasgow Rangers takımında forma giyen Ryan Kent'i transfer ettiğini açıkladı. Ryan Kent, Rangers formasıyla bu sezon 44 maça çıktı. Kent, 3 gol, 10 asistlik performans sergiledi.Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabındaki paylaşımda Kent'in açıklamaları yer aldı.

RYAN KENT: ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

Sarı Lacivertliler'in video olarak açıkladığı yeni transferi Kent, "Tüm Fenerbahçe taraftarına merhabalar. Ben Ryan Kent. Öncelikle Türkiye Kupası'nın kazanılmasında payı olan tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. Tebrik ediyorum. Fenerbahçe'ye transfer olduğum için büyük onur duyuyorum. Yeni sezonla ilgili konuşmak gerekirse Fenerbahçe'nin hedeflerine ulaşabilmesi konusunda takımımızın başarılı olması için elimden geleni yapmaya çalışacağım. İlk hedefimiz önümüzdeki ay oynayacağımız Süper Kupayı kazanmak olacak. Takım arkadaşlarımla birlikte, yeni sezon çalışmalarına başlamak için çok heyecanlıyım. Kendinize iyi bakın." ifadelerini kullanarak taraftarlara mesaj verdi. 

Kaynak:(www.fenerbahce.org)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.