Club & Hotel Letoonia'da Aromaterapi Mum Yapım Atölyesi

Turizm 27.04.2023 - 10:21, Güncelleme: 27.04.2023 - 10:21
 

Club & Hotel Letoonia'da Aromaterapi Mum Yapım Atölyesi

Mum Yapım Atölyesi’nde katılımcılar, verilecek cam kavanozlar içerisine kendi seçtikleri kokularla kendi mumlarını hazırlayıp, süslemesini yapacaklar.
FETHİYE - Türkiye'de “her şey dahil” konseptinin öncülerinden Club & Hotel Letoonia'da 22 Nisan'da Aromaterapi Mum Yapım Atölyesi gerçekleşecek. Nurish Atölye'nin kurucusu Nur Çoban'ın rehberliğinde düzenlenen atölyede katılımcılar kendi mumlarını hazırlayacak, aromaterapi ve mumun tarihçesi hakkında bilgi sahibi olacaklar. Yenilikçi tatil anlayışıyla her sezonda ziyaretçileri için güncel ve premium deneyimler geliştiren Club & Hotel Letoonia, 2023 yılının ilk etkinliğini Aromaterapi Mum Yapım Atölyesi ile başlatıyor. Genç kadın girişimci, Nurish Atölye'nin kurucusu Nur Çoban'ın gerçekleştireceği atölye, 22 Nisan'da 15.00-17.00 saatleri arasında misafirlerini bekliyor.  Katılımcılar seçtikleri kokularla mumlarını hazırlayacak Her sezona yeni bir tempo ve heyecanla başlayarak misafirlerine özel deneyimler yaşatmayı amaçlayan Club & Hotel Letoonia'da düzenlenen Aromaterapi Mum Yapım Atölyesi'nin ilk yarım saatinde, aromaterapiye giriş konulu kısa bir anlatı olacak ve mumun tarihçesine değinilecek. Sonrasında ise katılımcılar, onlara verilecek cam kavanozlar içerisine kendi seçtikleri kokularla kendi mumlarını hazırlayıp, süslemesini yapacaklar. Atölyede doğal uçucu yağlar ile yüzde 100 doğal soya mumu ve ahşap fitiller kullanılacak. Club & Hotel Letoonia Hakkında  1989 yılında Adını Fethiye'deki Letoon antik kentinden alarak kurulan Club & Hotel Letoonia, Türkiye'nin çok özel doğal güzelliklerini barındıran bir bölgede; her şey dahil konseptinde ilk 5 yıldızlı otel ve tatil köylerinden biri olarak Türk turizminde fark yaratmıştır. Koşulsuz misafir memnuniyeti, sürdürülebilir turizm ve otelcilik vizyonuyla hareket eden Club & Hotel Letoonia, her yıl tüm dünyadan on binlerce misafiri ağırlamaktadır.  
Mum Yapım Atölyesi’nde katılımcılar, verilecek cam kavanozlar içerisine kendi seçtikleri kokularla kendi mumlarını hazırlayıp, süslemesini yapacaklar.

FETHİYE - Türkiye'de “her şey dahil” konseptinin öncülerinden Club & Hotel Letoonia'da 22 Nisan'da Aromaterapi Mum Yapım Atölyesi gerçekleşecek. Nurish Atölye'nin kurucusu Nur Çoban'ın rehberliğinde düzenlenen atölyede katılımcılar kendi mumlarını hazırlayacak, aromaterapi ve mumun tarihçesi hakkında bilgi sahibi olacaklar.

Yenilikçi tatil anlayışıyla her sezonda ziyaretçileri için güncel ve premium deneyimler geliştiren Club & Hotel Letoonia, 2023 yılının ilk etkinliğini Aromaterapi Mum Yapım Atölyesi ile başlatıyor. Genç kadın girişimci, Nurish Atölye'nin kurucusu Nur Çoban'ın gerçekleştireceği atölye, 22 Nisan'da 15.00-17.00 saatleri arasında misafirlerini bekliyor.

 Katılımcılar seçtikleri kokularla mumlarını hazırlayacak

Her sezona yeni bir tempo ve heyecanla başlayarak misafirlerine özel deneyimler yaşatmayı amaçlayan Club & Hotel Letoonia'da düzenlenen Aromaterapi Mum Yapım Atölyesi'nin ilk yarım saatinde, aromaterapiye giriş konulu kısa bir anlatı olacak ve mumun tarihçesine değinilecek. Sonrasında ise katılımcılar, onlara verilecek cam kavanozlar içerisine kendi seçtikleri kokularla kendi mumlarını hazırlayıp, süslemesini yapacaklar. Atölyede doğal uçucu yağlar ile yüzde 100 doğal soya mumu ve ahşap fitiller kullanılacak.

Club & Hotel Letoonia Hakkında 

1989 yılında Adını Fethiye'deki Letoon antik kentinden alarak kurulan Club & Hotel Letoonia, Türkiye'nin çok özel doğal güzelliklerini barındıran bir bölgede; her şey dahil konseptinde ilk 5 yıldızlı otel ve tatil köylerinden biri olarak Türk turizminde fark yaratmıştır.

Koşulsuz misafir memnuniyeti, sürdürülebilir turizm ve otelcilik vizyonuyla hareket eden Club & Hotel Letoonia, her yıl tüm dünyadan on binlerce misafiri ağırlamaktadır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.