Avrupa kupalarına gidecek temsilcilerimiz belli oldu

Spor 12.06.2023 - 10:55, Güncelleme: 12.06.2023 - 10:55
 

Avrupa kupalarına gidecek temsilcilerimiz belli oldu

Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmasıyla birlikte 2023-24 sezonunda Türkiye'yi Avrupa kupalarında temsil edecek takımlar belli oldu.
Lig ikincisi Fenerbahçe'nin Medipol Başakşehir'i 2-0 mağlup ettiği Ziraat Türkiye Kupası finali sonrası 2023-24 sezonunda Türkiye'yi Avrupa kupalarında temsil edecek takımlar da belli oldu. Şampiyonlar Ligi'ndeki Galatasaray ve Konferans Ligi'ndeki Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor gruplara kalabilmek için 3 tur atlamak zorunda. GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE Bu sezon Spor Toto Süper Lig'in şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön eleme turundan katılacak. FENERBAHÇE, BEŞİKTAŞ VE ADANA DEMİRSPOR KONFERANS LİGİ'NE Türkiye Kupası'nı kazanan Fenerbahçe, lig 3'üncüsü Beşiktaş, ve lig 4'üncüsü Adana Demirspor, Konferans Ligi'ne 2. ön eleme turundan katılacak. İşte gelecek sezon Avrupa'da ülkemizi temsil edecek takımlar; UEFA Şampiyonlar Ligi Galatasaray UEFA Avrupa Konferans Ligi Fenerbahçe Beşiktaş Adana Demirspor
Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmasıyla birlikte 2023-24 sezonunda Türkiye'yi Avrupa kupalarında temsil edecek takımlar belli oldu.

Lig ikincisi Fenerbahçe'nin Medipol Başakşehir'i 2-0 mağlup ettiği Ziraat Türkiye Kupası finali sonrası 2023-24 sezonunda Türkiye'yi Avrupa kupalarında temsil edecek takımlar da belli oldu. Şampiyonlar Ligi'ndeki Galatasaray ve Konferans Ligi'ndeki Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor gruplara kalabilmek için 3 tur atlamak zorunda.

GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'in şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön eleme turundan katılacak.

FENERBAHÇE, BEŞİKTAŞ VE ADANA DEMİRSPOR KONFERANS LİGİ'NE

Türkiye Kupası'nı kazanan Fenerbahçe, lig 3'üncüsü Beşiktaş, ve lig 4'üncüsü Adana Demirspor, Konferans Ligi'ne 2. ön eleme turundan katılacak.

İşte gelecek sezon Avrupa'da ülkemizi temsil edecek takımlar;

UEFA Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

UEFA Avrupa Konferans Ligi

Fenerbahçe

Beşiktaş

Adana Demirspor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.