Adalar Belediye Başkanı Gül, Vanlı Gençlerle Buluştu

Siyaset 28.04.2023 - 14:56, Güncelleme: 28.04.2023 - 15:30
 

Adalar Belediye Başkanı Gül, Vanlı Gençlerle Buluştu

İstanbul Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, millet ittifakının seçim çalışmalarına destek olmak amacıyla geldiği Van'da gençlerle bir araya geldi.
Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül,  CHP’nin Van Milletvekillerine  destek amaçlı Van ve ilçelerinde  seçim çalışmalarına katıldı. Başkan Gül, 2 gün boyunca gündüz Erciş'te esnaf ziyareti yaparken akşamları da Van merkezde kafelerde gençlerle bir araya geldi. Gül'e belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve CHP Van milletvekili 1. Sıra adayı Seracettin Bedirhanoğlu eşlik etti. Gençlerin değişim ve dönüşümden yana olduklarını net bir şekilde ortaya koyduklarını ifade eden Gül, “Bu şehirden vekiller çıkaracağımıza inanıyorum. Hem Van’da hem de Erciş'te ittifak adaylarının özveriyle çalışmaları bu hissiyatımızı daha da güçlendirdi. 14 Mayıs akşamı kazanan millet ittifakı ve Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olacak” dedi. CHP Van milletvekili adayı Seracettin Bedirhanoğlu da seçimin kaderini gençlerin belirleyeceğini aktararak, “Türkiye için kritik öneme sahip olan seçimlere kısa bir süre kaldı. Bu seçimlerde ülkenin yaşanan kötü gidişattan kurtulması için millet ittifakının seçimi kazanması gerekiyor. Van'da yaşanan değişime öyle görünüyor ki ciddi bir destek verecek. Van’dan vekil ya da vekiller çıkaracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Van, uzun yıllardır iki kutuplu siyasetin markajına alınmış ve maalesef kendi sınıfındaki şehirlere kıyasla çok geride kalmış. Bunu değiştireceğiz” dedi.
İstanbul Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, millet ittifakının seçim çalışmalarına destek olmak amacıyla geldiği Van'da gençlerle bir araya geldi.

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül,  CHP’nin Van Milletvekillerine  destek amaçlı Van ve ilçelerinde  seçim çalışmalarına katıldı. Başkan Gül, 2 gün boyunca gündüz Erciş'te esnaf ziyareti yaparken akşamları da Van merkezde kafelerde gençlerle bir araya geldi. Gül'e belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve CHP Van milletvekili 1. Sıra adayı Seracettin Bedirhanoğlu eşlik etti.

Gençlerin değişim ve dönüşümden yana olduklarını net bir şekilde ortaya koyduklarını ifade eden Gül, “Bu şehirden vekiller çıkaracağımıza inanıyorum. Hem Van’da hem de Erciş'te ittifak adaylarının özveriyle çalışmaları bu hissiyatımızı daha da güçlendirdi. 14 Mayıs akşamı kazanan millet ittifakı ve Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olacak” dedi.

CHP Van milletvekili adayı Seracettin Bedirhanoğlu da seçimin kaderini gençlerin belirleyeceğini aktararak, “Türkiye için kritik öneme sahip olan seçimlere kısa bir süre kaldı. Bu seçimlerde ülkenin yaşanan kötü gidişattan kurtulması için millet ittifakının seçimi kazanması gerekiyor. Van'da yaşanan değişime öyle görünüyor ki ciddi bir destek verecek. Van’dan vekil ya da vekiller çıkaracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Van, uzun yıllardır iki kutuplu siyasetin markajına alınmış ve maalesef kendi sınıfındaki şehirlere kıyasla çok geride kalmış. Bunu değiştireceğiz” dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.