Şampiyonlar Ligi'nde Final: Manchester City-İnter

Spor 17.05.2023 - 23:57, Güncelleme: 18.05.2023 - 00:03
 

Şampiyonlar Ligi'nde Final: Manchester City-İnter

Şampiyonlar Ligi'nde Inter'in finaldeki rakibi, Real Madrid'i 4-0 yenen Manchester City oldu.
UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında İngiltere'nin Manchester City takımı, İspanyol ekibi Real Madrid'i konuk etti. Etihad Stadyumu'nda oynanan karşılaşmadan ev sahibi takım 4-0 galip ayrıldı. İspanya'da 1-1 sona eren ilk maçın rövanşını farklı kazanan Manchester City, Şampiyonlar Ligi'nde finale kaldı ve İnter'in rakibi oldu.Manchester City'ye galibiyeti ve finali getiren golleri Bernardo Silva (2) ve kendi kalesine Militao ve Julian Alvarez attı. FİNAL MAÇI İSTANBUL'DA UEFA Şampiyonlar Ligi'nde final maçı 10 Haziran Cumartesi günü İstanbul'daki Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.
Şampiyonlar Ligi'nde Inter'in finaldeki rakibi, Real Madrid'i 4-0 yenen Manchester City oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında İngiltere'nin Manchester City takımı, İspanyol ekibi Real Madrid'i konuk etti. Etihad Stadyumu'nda oynanan karşılaşmadan ev sahibi takım 4-0 galip ayrıldı. İspanya'da 1-1 sona eren ilk maçın rövanşını farklı kazanan Manchester City, Şampiyonlar Ligi'nde finale kaldı ve İnter'in rakibi oldu.Manchester City'ye galibiyeti ve finali getiren golleri Bernardo Silva (2) ve kendi kalesine Militao ve Julian Alvarez attı.

FİNAL MAÇI İSTANBUL'DA

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde final maçı 10 Haziran Cumartesi günü İstanbul'daki Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.