Pittsburgh Havalimanı’ndan robotik inovasyon ortaklığı

Turizm 27.04.2023 - 09:56, Güncelleme: 27.04.2023 - 09:56
 

Pittsburgh Havalimanı’ndan robotik inovasyon ortaklığı

Pittsburgh Havalimanı ve IAG, Havacılık ve Robotik Zirvesi sırasında inovasyon ortaklığı başlattı.
PITTSBURGH- Pittsburgh International Airport (PIT) ve International Airlines Group (IAG), robotik ve teknoloji topluluğuyla heyecan verici yeni çözümler keşfedecek bir inovasyon ortaklığı başlattı. Duyuru, bu hafta Pittsburgh'da düzenlenen ve Future Travel Experience, Innovation Works, Pittsburgh Robotics Network ve Pittsburgh International Airport'un xBridge inovasyon merkezi tarafından sunulan Aviation & Robotics Summit sırasında yapıldı. Pittsburgh Uluslararası Havalimanı CEO'su Christina Cassotis, şunları anlattı: "PIT, havacılık inovasyonunun ön saflarında yer alıyor ve havalimanımızın bu endüstri ve ötesi için otomasyon geliştirme ve test etme konusunda sağlayabileceği gücün farkında, Bir havacılık lideri ve kendisi de yenilikçi olan IAG ile, xBridge'de yolcuları ve sektör için çığır açan çözümler geliştirmek üzere ortak olmaktan heyecan duyuyoruz. Bu özel ortaklığın sunduğu olanaklar beni heyecanlandırıyor ve inovasyon ortağı olarak PIT'i seçtiği için IAG'ye teşekkür ediyorum."  
Pittsburgh Havalimanı ve IAG, Havacılık ve Robotik Zirvesi sırasında inovasyon ortaklığı başlattı.

PITTSBURGH- Pittsburgh International Airport (PIT) ve International Airlines Group (IAG), robotik ve teknoloji topluluğuyla heyecan verici yeni çözümler keşfedecek bir inovasyon ortaklığı başlattı.

Duyuru, bu hafta Pittsburgh'da düzenlenen ve Future Travel Experience, Innovation Works, Pittsburgh Robotics Network ve Pittsburgh International Airport'un xBridge inovasyon merkezi tarafından sunulan Aviation & Robotics Summit sırasında yapıldı. Pittsburgh Uluslararası Havalimanı CEO'su Christina Cassotis, şunları anlattı: "PIT, havacılık inovasyonunun ön saflarında yer alıyor ve havalimanımızın bu endüstri ve ötesi için otomasyon geliştirme ve test etme konusunda sağlayabileceği gücün farkında, Bir havacılık lideri ve kendisi de yenilikçi olan IAG ile, xBridge'de yolcuları ve sektör için çığır açan çözümler geliştirmek üzere ortak olmaktan heyecan duyuyoruz. Bu özel ortaklığın sunduğu olanaklar beni heyecanlandırıyor ve inovasyon ortağı olarak PIT'i seçtiği için IAG'ye teşekkür ediyorum."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.