Şahap Kavcıoğlu'na yeni görev

Gündem 09.06.2023 - 11:56, Güncelleme: 09.06.2023 - 11:56
 

Şahap Kavcıoğlu'na yeni görev

Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu, Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) Başkanlığı'na getirildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.Buna göre, Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) Başkanlığına atandı. Şahap Kavcıoğlu'ndan boşalan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanlığına ise Dr. Hafize Gaye Erkan atandı. Atama kararı ise Resmi Gazete'de şu sözler ile yayımlandı: "Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu Başkanlığına, 5411 sayılı Bankacılık Kanununun 84 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7'nci maddeleri gereğince Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı (Guvernörü) Şahap Kavcıoğlu atanmıştır." Kaynak:(www.resmigazete.gov.tr)
Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu, Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) Başkanlığı'na getirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.Buna göre, Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) Başkanlığına atandı. Şahap Kavcıoğlu'ndan boşalan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanlığına ise Dr. Hafize Gaye Erkan atandı.

Atama kararı ise Resmi Gazete'de şu sözler ile yayımlandı:

"Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu Başkanlığına, 5411 sayılı Bankacılık Kanununun 84 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7'nci maddeleri gereğince Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı (Guvernörü) Şahap Kavcıoğlu atanmıştır."

Kaynak:(www.resmigazete.gov.tr)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.