CEMR Genel Sekreterler ve Direktörler toplantısı yapıldı

Gündem 05.05.2023 - 20:20, Güncelleme: 05.05.2023 - 20:20
 

CEMR Genel Sekreterler ve Direktörler toplantısı yapıldı

Avrupa Belediyeler ve Bölgeler Konseyi (CEMR) Genel Sekreterler ve Direktörler Toplantısı Selanik Belediyesi ev sahipliğinde düzenlendi.
Kahramanmaraş depremlerinde vefat edenler için saygı duruşuyla başlayan toplantıya TBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı başkanlığındaki heyet katıldı.CEMR’ın kurumsal yapısı, mali durumunun ele alındığı toplantıda AB Yeşil Şehir Mutabakatı, elektrik piyasasının tasarımına ilişkin tutum belgesi, iklim politikaları bağlamında güncel konular görüşüldü.Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı toplantıda “Afet Riskleri Yönetim Modeli” başlığı altında ülkemizde yaşanan depremler sonrası iyileşme sürecine dair bir sunum yaptı Baraçlı müteselsil sorumluluk, üçüncü taraf denetim uygulamaları, sigorta sistemleri, yapı güvenlik kartları çerçevesinde deprem sonrası iyileştirme süreçlerini anlattı.Genel Sekreter Baraçlı, bir sonraki Genel Sekreterler ve Direktörler Toplantısı’na Türkiye’nin ev sahipliği yapabileceğini ifade ederek katılımcıları Türkiye’ye davet etti.Programın son günü heyet, Türkiye Cumhuriyeti Selanik Başkonsolosu Serkan Gedik ile bir görüşme yaparak Atatürk Evi’ni ziyaret etti. Kaynak:(www.tbb.gov.tr)
Avrupa Belediyeler ve Bölgeler Konseyi (CEMR) Genel Sekreterler ve Direktörler Toplantısı Selanik Belediyesi ev sahipliğinde düzenlendi.

Kahramanmaraş depremlerinde vefat edenler için saygı duruşuyla başlayan toplantıya TBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı başkanlığındaki heyet katıldı.CEMR’ın kurumsal yapısı, mali durumunun ele alındığı toplantıda AB Yeşil Şehir Mutabakatı, elektrik piyasasının tasarımına ilişkin tutum belgesi, iklim politikaları bağlamında güncel konular görüşüldü.Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı toplantıda “Afet Riskleri Yönetim Modeli” başlığı altında ülkemizde yaşanan depremler sonrası iyileşme sürecine dair bir sunum yaptı Baraçlı müteselsil sorumluluk, üçüncü taraf denetim uygulamaları, sigorta sistemleri, yapı güvenlik kartları çerçevesinde deprem sonrası iyileştirme süreçlerini anlattı.Genel Sekreter Baraçlı, bir sonraki Genel Sekreterler ve Direktörler Toplantısı’na Türkiye’nin ev sahipliği yapabileceğini ifade ederek katılımcıları Türkiye’ye davet etti.Programın son günü heyet, Türkiye Cumhuriyeti Selanik Başkonsolosu Serkan Gedik ile bir görüşme yaparak Atatürk Evi’ni ziyaret etti.

Kaynak:(www.tbb.gov.tr)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.