Halk ve turistler Konyaaltı Plajı'nda denize girdi

Turizm 27.04.2023 - 11:06, Güncelleme: 27.04.2023 - 11:06
 

Halk ve turistler Konyaaltı Plajı'nda denize girdi

Şehir halkı, yerleşik yabancılar ile turistler Konyaaltı Sahilinde denize girmenin keyfini çıkardı.
ANTALYA - Antalya'da Ramazan Bayramının ikinci gününde hava parçalı bulutlu olmasına rağmen şehir halkı, yerleşik yabancılar ve tatile gelen turistler Konyaaltı sahilinde denize girmenin keyfini çıkardı. Bazı kişiler de sahilde piknik yapmayı tercih ederken, bazıları da seyir terası varyantından Konyaaltı Sahili ve falezleri manzarasını fotoğrafladı. Turistler ise kumsalda güneşlenme yanı sıra şezlonglara uzanarak turistler ise kumsalda güneşlenme yi tercih etti, Bazıları da kitap okudu. Denizdeki kayanın üzerinden atlayan gençler ise tehlikeye davetiye çıkardı. Sahil Güvenlik Komutanlığı helikopterleri de zaman zaman kontroller gerçekleştirdi. 
Şehir halkı, yerleşik yabancılar ile turistler Konyaaltı Sahilinde denize girmenin keyfini çıkardı.

ANTALYA - Antalya'da Ramazan Bayramının ikinci gününde hava parçalı bulutlu olmasına rağmen şehir halkı, yerleşik yabancılar ve tatile gelen turistler Konyaaltı sahilinde denize girmenin keyfini çıkardı. Bazı kişiler de sahilde piknik yapmayı tercih ederken, bazıları da seyir terası varyantından Konyaaltı Sahili ve falezleri manzarasını fotoğrafladı.

Turistler ise kumsalda güneşlenme yanı sıra şezlonglara uzanarak turistler ise kumsalda güneşlenme yi tercih etti, Bazıları da kitap okudu. Denizdeki kayanın üzerinden atlayan gençler ise tehlikeye davetiye çıkardı. Sahil Güvenlik Komutanlığı helikopterleri de zaman zaman kontroller gerçekleştirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.