Futbol Akademileri Projesi Eğitimleri devam ediyor

Spor 24.07.2023 - 10:21, Güncelleme: 24.07.2023 - 10:21
 

Futbol Akademileri Projesi Eğitimleri devam ediyor

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Double Pass firması iş birliği ile yürüttüğü Futbol Akademileri Projesi'nde yaş grubu antrenörlerine yönelik eğitim serisinin üçüncü modülü tamamlandı.
TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen organizasyona Süper Lig ve 1. Lig'den toplam 23 kulübün antrenörleri katıldı. Programın ilk iki gününde 6-9 yaş grupları ile 10-12 yaş grupları çalıştırıcıları eğitim alırken, son iki gün 13-15 ve 16-19 yaş grubu antrenörlerine eğitim verildi. Koordinatörlüğünü TFF FGD Teknik Koordinatörü Dr. Erden Or'un yaptığı programda eğitmen olarak Double Pass yetkilileri görev aldı. Ayrıca TFF Antrenör Eğitimcileri Nur Mustafa Gülen, Fatih Serkan Albayrak, Sercan Görgülü ve Serhat Sütlü ile Genç Milli Takım Antrenörleri Volkan Arslan, Sabri Sarıoğlu ve Mert Başoğlu da organizasyonda hazır bulundu. Programda 'Antrenmanda Antrenörlük', 'Maç Esnasında Antrenörlük' ve 'İzlenim Yönetimi' konuları ele alındı. Futbol Akademileri Projesi kapsamında ağustos ayında hem akademi direktörleri hem de yaş grubu antrenörleri eş zamanlı olarak eğitime katılacak. Kaynak:(www.tff.org)
Türkiye Futbol Federasyonu'nun Double Pass firması iş birliği ile yürüttüğü Futbol Akademileri Projesi'nde yaş grubu antrenörlerine yönelik eğitim serisinin üçüncü modülü tamamlandı.

TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen organizasyona Süper Lig ve 1. Lig'den toplam 23 kulübün antrenörleri katıldı. Programın ilk iki gününde 6-9 yaş grupları ile 10-12 yaş grupları çalıştırıcıları eğitim alırken, son iki gün 13-15 ve 16-19 yaş grubu antrenörlerine eğitim verildi. Koordinatörlüğünü TFF FGD Teknik Koordinatörü Dr. Erden Or'un yaptığı programda eğitmen olarak Double Pass yetkilileri görev aldı. Ayrıca TFF Antrenör Eğitimcileri Nur Mustafa Gülen, Fatih Serkan Albayrak, Sercan Görgülü ve Serhat Sütlü ile Genç Milli Takım Antrenörleri Volkan Arslan, Sabri Sarıoğlu ve Mert Başoğlu da organizasyonda hazır bulundu.

Programda 'Antrenmanda Antrenörlük', 'Maç Esnasında Antrenörlük' ve 'İzlenim Yönetimi' konuları ele alındı. Futbol Akademileri Projesi kapsamında ağustos ayında hem akademi direktörleri hem de yaş grubu antrenörleri eş zamanlı olarak eğitime katılacak.

Kaynak:(www.tff.org)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.