Fenerbahçe, Beşiktaş ve A.Demir'in rakibi belli oldu

Spor 21.06.2023 - 14:55, Güncelleme: 21.06.2023 - 14:55
 

Fenerbahçe, Beşiktaş ve A.Demir'in rakibi belli oldu

UEFA Konferans Ligi'ndeki takımlarımızın 2. ön eleme turundaki rakipleri bugün gerçekleştirilecek kura çekiminin ardından belli oldu.
Beşiktaş, Tirana  - Dinamo Batum eşleşmesinin galibi ile, Fenerbahçe, La Fiorita - Zimbru eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. Adana Demirspor'un rakibi ise Romanya ekibi Cluj oldu.UEFA Konferans Ligi'ndeki takımlarımızın 2. ön eleme turundaki rakipleri bugün gerçekleştirilecek kura çekiminin ardından belli oldu. Beşiktaş, Tirana  - Dinamo Batum eşleşmesinin galibi ile, Fenerbahçe, La Fiorita - Zimbru eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. Adana Demirspor'un rakibi ise Romanya ekibi Cluj oldu. KONFERANS LİGİ EŞLEŞMELERİ Beşiktaş, Tirana (Arnavutluk) - Dinamo Batum (Gürcistan) eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. Fenerbahçe, La Fiorita (San Marino) - Zimbru (Moldova) eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. Adana Demirspor Romanya ekibi Cluj ile eşleşti. KONFERANS LİGİ MAÇLARI NE ZAMAN OYNANACAK? İkinci ön elemede ilk maçlar 27 Temmuz, rövanşları 3 Ağustos'ta oynanacak. Fenerbahçe ve Beşiktaş, kuraya seri başı olarak katıldı.Turnuvalarda 3. eleme turunun kurası 24 Temmuz, play-off'ların kurası ise 7 Ağustos'ta çekilecek. Kaynak:(www.uefa.com)
UEFA Konferans Ligi'ndeki takımlarımızın 2. ön eleme turundaki rakipleri bugün gerçekleştirilecek kura çekiminin ardından belli oldu.

Beşiktaş, Tirana  - Dinamo Batum eşleşmesinin galibi ile, Fenerbahçe, La Fiorita - Zimbru eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. Adana Demirspor'un rakibi ise Romanya ekibi Cluj oldu.UEFA Konferans Ligi'ndeki takımlarımızın 2. ön eleme turundaki rakipleri bugün gerçekleştirilecek kura çekiminin ardından belli oldu. Beşiktaş, Tirana  - Dinamo Batum eşleşmesinin galibi ile, Fenerbahçe, La Fiorita - Zimbru eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. Adana Demirspor'un rakibi ise Romanya ekibi Cluj oldu.

KONFERANS LİGİ EŞLEŞMELERİ

Beşiktaş, Tirana (Arnavutluk) - Dinamo Batum (Gürcistan) eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. Fenerbahçe, La Fiorita (San Marino) - Zimbru (Moldova) eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. Adana Demirspor Romanya ekibi Cluj ile eşleşti.

KONFERANS LİGİ MAÇLARI NE ZAMAN OYNANACAK?

İkinci ön elemede ilk maçlar 27 Temmuz, rövanşları 3 Ağustos'ta oynanacak. Fenerbahçe ve Beşiktaş, kuraya seri başı olarak katıldı.Turnuvalarda 3. eleme turunun kurası 24 Temmuz, play-off'ların kurası ise 7 Ağustos'ta çekilecek.

Kaynak:(www.uefa.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.