Samsunspor şampiyonluk kupasına kavuştu

Spor 07.05.2023 - 23:36, Güncelleme: 07.05.2023 - 23:36
 

Samsunspor şampiyonluk kupasına kavuştu

2022-2023 Sezonunda Spor Toto 1. Lig'i şampiyon olarak tamamlayarak Spor Toto Süper Lig'e yükselen Yılport Samsunspor düzenlenen törenle kupasını aldı.
Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda düzenlenen ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un da katıldığı törende Yılport Samsunspor'a şampiyonluk kupasını Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi verdi. Kupa ve madalya töreninde TFF Başkan Vekili İbrahim Burkay, Yönetim Kurulu Üyesi Talat Papatya, Genel Sekreter Kadir Kardaş ve Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım da yer aldı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Yılport Samsunspor'u kutlayarak, 11 yıl aradan sonra yeniden çıktığı Spor Toto Süper Lig'de başarılar diledi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun 100. kuruluş yılı vesilesiyle tüm şampiyonluk kupaları futbolun bütün paydaşlarının beraber oluşturduğu aile kavramından esinlenerek yeniden tasarlanmıştı.  Kaynak:(www.tff.org)
2022-2023 Sezonunda Spor Toto 1. Lig'i şampiyon olarak tamamlayarak Spor Toto Süper Lig'e yükselen Yılport Samsunspor düzenlenen törenle kupasını aldı.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda düzenlenen ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un da katıldığı törende Yılport Samsunspor'a şampiyonluk kupasını Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi verdi. Kupa ve madalya töreninde TFF Başkan Vekili İbrahim Burkay, Yönetim Kurulu Üyesi Talat Papatya, Genel Sekreter Kadir Kardaş ve Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım da yer aldı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Yılport Samsunspor'u kutlayarak, 11 yıl aradan sonra yeniden çıktığı Spor Toto Süper Lig'de başarılar diledi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun 100. kuruluş yılı vesilesiyle tüm şampiyonluk kupaları futbolun bütün paydaşlarının beraber oluşturduğu aile kavramından esinlenerek yeniden tasarlanmıştı. 

Kaynak:(www.tff.org)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.