Avrupa'da kuralar yarın çekiliyor

Spor 20.06.2023 - 22:33, Güncelleme: 20.06.2023 - 22:33
 

Avrupa'da kuralar yarın çekiliyor

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu Şampiyonlar Ligi ve üç numaralı turnuvası UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 2. ön eleme kura çekimi, yarın İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleştirilecek.
UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 2023-24 sezonu 2. ön eleme turu kura çekimi yarın yapılacak. GALATASARAY, ŞAMPİYONLAR LİGİ SAHNESİNE ÇIKIYOR Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu Şampiyonlar Ligi ve üç numaralı turnuvası UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 2. ön eleme kura çekimi, yarın İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleştirilecek. Spor Toto Süper Lig'i şampiyon olarak bitiren Galatasaray, "Devler Ligi"nin ön eleme turlarında "ülke şampiyonları" kulvarında mücadele edecek. Sarı-kırmızılı takımla birlikte 5 takım turnuvaya bu turdan dahil olurken, diğer 15 takım birinci ön eleme turundan gelecek. Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda ilk maçlar 25-26 Temmuz'da, rövanş karşılaşmaları ise 1-2 Ağustos tarihlerinde oynanacak. FENERBAHÇE, BEŞİKTAŞ VE ADANA DEMİR'İN DE RAKİPLERİ BELLİ OLACAK Spor Toto Süper Lig'in 2'ncisi ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe, 3'üncüsü Beşiktaş ve 4'üncüsü Adana Demirspor'un rakipleri de yarınki kura çekiminde belirlenecek. Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turunun ilk karşılaşmaları 27 Temmuz, rövanşları ise 3 Ağustos'ta yapılacak. Turnuvalarda 3. eleme turunun kurası 24 Temmuz, play-off'ların kurası ise 7 Ağustos'ta çekilecek. Galatasaray'ın muhtemel rakipleri: Aris- Kıbrıs - Rum Kesimi Astana - Kazakistan M. Haifa - İsrail Zalgiris - Litvanya Helsinki - Finlandiya Tallinn - Estonya Shamrock - İrlanda The New Saints - Galler Ljubljana - Slovenya Mostar - Bosna Hersek Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un muhtemel rakipleri: Dinamo Batumi - Gürcistan Europa FC - Cebelitarık Domzale - Slovenya Beitar Jerusalem - İsrail Vorskla Poltava - Ukrayna Inter Club d'Escaldes - Andorra Zalaegerszeg - Macaristan Aarhus - Danimarka Progres Niederkorn - Lüksemburg Differdange 03 - Lüksemburg Gzira United - Malta Bohemians - Çekya Santa Coloma - Andorra Debrecen - Macaristan HB Torshavn - Faroe Adaları Ordabasy Shymkent - Kazakistan Dinamo Minsk - Belarus Connah's Quay - Galler Levadia Tallinn - Estonya Milsami Orhei - Moldova Hammarby - İsveç Kalmar - İsveç Petrocub - Moldova Pogon Szczecin - Polonya Aktobe - Kazakistan B36 - Faroe Adaları Torpedo Zhodino - Belarus Kecskemeti - Macaristan Sepsi - Romanya Celje - Slovenya Ararat Armenia - Ermenistan Gabala - Azerbaycan Borac Banja Luka - Bosna Hersek Sabah - Azerbaycan Luzern - İsviçre Crusaders - İrlanda Kauno Zalgiris - Litvanya Auda - Letonya Kaynak:(www.uefa.com)
Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu Şampiyonlar Ligi ve üç numaralı turnuvası UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 2. ön eleme kura çekimi, yarın İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleştirilecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 2023-24 sezonu 2. ön eleme turu kura çekimi yarın yapılacak.

GALATASARAY, ŞAMPİYONLAR LİGİ SAHNESİNE ÇIKIYOR

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu Şampiyonlar Ligi ve üç numaralı turnuvası UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 2. ön eleme kura çekimi, yarın İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleştirilecek. Spor Toto Süper Lig'i şampiyon olarak bitiren Galatasaray, "Devler Ligi"nin ön eleme turlarında "ülke şampiyonları" kulvarında mücadele edecek. Sarı-kırmızılı takımla birlikte 5 takım turnuvaya bu turdan dahil olurken, diğer 15 takım birinci ön eleme turundan gelecek. Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda ilk maçlar 25-26 Temmuz'da, rövanş karşılaşmaları ise 1-2 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

FENERBAHÇE, BEŞİKTAŞ VE ADANA DEMİR'İN DE RAKİPLERİ BELLİ OLACAK

Spor Toto Süper Lig'in 2'ncisi ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe, 3'üncüsü Beşiktaş ve 4'üncüsü Adana Demirspor'un rakipleri de yarınki kura çekiminde belirlenecek. Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turunun ilk karşılaşmaları 27 Temmuz, rövanşları ise 3 Ağustos'ta yapılacak. Turnuvalarda 3. eleme turunun kurası 24 Temmuz, play-off'ların kurası ise 7 Ağustos'ta çekilecek.

Galatasaray'ın muhtemel rakipleri:

Aris- Kıbrıs - Rum Kesimi

Astana - Kazakistan

M. Haifa - İsrail

Zalgiris - Litvanya

Helsinki - Finlandiya

Tallinn - Estonya

Shamrock - İrlanda

The New Saints - Galler

Ljubljana - Slovenya

Mostar - Bosna Hersek

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un muhtemel rakipleri:

Dinamo Batumi - Gürcistan

Europa FC - Cebelitarık

Domzale - Slovenya

Beitar Jerusalem - İsrail

Vorskla Poltava - Ukrayna

Inter Club d'Escaldes - Andorra

Zalaegerszeg - Macaristan

Aarhus - Danimarka

Progres Niederkorn - Lüksemburg

Differdange 03 - Lüksemburg

Gzira United - Malta

Bohemians - Çekya

Santa Coloma - Andorra

Debrecen - Macaristan

HB Torshavn - Faroe Adaları

Ordabasy Shymkent - Kazakistan

Dinamo Minsk - Belarus

Connah's Quay - Galler

Levadia Tallinn - Estonya

Milsami Orhei - Moldova

Hammarby - İsveç

Kalmar - İsveç

Petrocub - Moldova

Pogon Szczecin - Polonya

Aktobe - Kazakistan

B36 - Faroe Adaları

Torpedo Zhodino - Belarus

Kecskemeti - Macaristan

Sepsi - Romanya

Celje - Slovenya

Ararat Armenia - Ermenistan

Gabala - Azerbaycan

Borac Banja Luka - Bosna Hersek

Sabah - Azerbaycan

Luzern - İsviçre

Crusaders - İrlanda

Kauno Zalgiris - Litvanya

Auda - Letonya

Kaynak:(www.uefa.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.