Arda Güler, imza için Madrid'e gidiyor

Spor 06.07.2023 - 11:58, Güncelleme: 06.07.2023 - 11:58
 

Arda Güler, imza için Madrid'e gidiyor

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, Real Madrid'e resmi imzayı atmak için Madrid'e gidiyor. 18 yaşındaki futbolcu, Real Madrid'in özel tahsis ettiği uçakla İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan saat 15.00'te hareket edecek.
Real Madrid, bu transfer için Fenerbahçe'ye 20 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek ve ayrıca oyuncu ve kulüp bonuslarıyla birlikte sarı-lacivertlilere 10 milyon euroluk bir ödeme daha yapacak.Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, Real Madrid'e resmi imzayı atıyor. 18 yaşındaki futbolcu bugün saat 15.00'te dünya devinin kendisine tahsis ettiği özel uçakla İspanya'nın başkenti Madrid'e gidecek İMZA İÇİN MADRID'E GİDİYOR Real Madrid'in yeni transferi Arda Güler sağlık kontrollerinden geçmek ve resmi imzayı atmak için bugün saat 15.00'te Madrid'e gidecek. Genç yıldız için Real Madrid'in özel tahsis ettiği uçak İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan kalkacak. TÜRK FUTBOL TARİHİNE GEÇECEK Real Madrid, Fenerbahçe'ye bu transfer için 20 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Eflatun-beyazlılar ayrıca oyuncu ve kulüp bonuslarıyla birlikte sarı-lacivertlilere 10 milyon euroluk bir ödeme daha yapacak. Toplamda 30 milyon euroyu bulan satışla Arda Güler, Türk futbol tarihinin en pahalı futbolcusu olacak. Real Madrid ayrıca Fenerbahçe'ye 18 yaşındaki futbolcunun sonraki satışından da yüzde 20 pay verecek.
Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, Real Madrid'e resmi imzayı atmak için Madrid'e gidiyor. 18 yaşındaki futbolcu, Real Madrid'in özel tahsis ettiği uçakla İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan saat 15.00'te hareket edecek.

Real Madrid, bu transfer için Fenerbahçe'ye 20 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek ve ayrıca oyuncu ve kulüp bonuslarıyla birlikte sarı-lacivertlilere 10 milyon euroluk bir ödeme daha yapacak.Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, Real Madrid'e resmi imzayı atıyor. 18 yaşındaki futbolcu bugün saat 15.00'te dünya devinin kendisine tahsis ettiği özel uçakla İspanya'nın başkenti Madrid'e gidecek

İMZA İÇİN MADRID'E GİDİYOR

Real Madrid'in yeni transferi Arda Güler sağlık kontrollerinden geçmek ve resmi imzayı atmak için bugün saat 15.00'te Madrid'e gidecek. Genç yıldız için Real Madrid'in özel tahsis ettiği uçak İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan kalkacak.

TÜRK FUTBOL TARİHİNE GEÇECEK

Real Madrid, Fenerbahçe'ye bu transfer için 20 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Eflatun-beyazlılar ayrıca oyuncu ve kulüp bonuslarıyla birlikte sarı-lacivertlilere 10 milyon euroluk bir ödeme daha yapacak. Toplamda 30 milyon euroyu bulan satışla Arda Güler, Türk futbol tarihinin en pahalı futbolcusu olacak. Real Madrid ayrıca Fenerbahçe'ye 18 yaşındaki futbolcunun sonraki satışından da yüzde 20 pay verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.