Address Hotel Istanbul Ticari Operasyonlar Direktörü Ateş Sürmen oldu

Turizm 27.04.2023 - 10:24, Güncelleme: 27.04.2023 - 10:24
 

Address Hotel Istanbul Ticari Operasyonlar Direktörü Ateş Sürmen oldu

Emaar Hospitality Group’un uluslararası lüks otel zinciri Address Hotels + Resorts’un Türkiye yatırımı Address Hotel Istanbul‘un Ticari Operasyonlar Direktörü Ateş Sürmen oldu.
İSTANBUL- Dubai merkezli Emaar Hospitality Group’un uluslararası lüks otel zinciri Address Hotels + Resorts’un Türkiye yatırımı Address Hotel Istanbul‘un Ticari Operasyonlar Direktörü Ateş Sürmen oldu. Kariyer yolculuğuna 2004 yılında Hilton Ankara’da başlayan Ateş Sürmen, 2010 yılına kadar resepsiyon ve rezervasyon departmanlarında çeşitli görevlerde yer aldıktan sonra 2012’de Swissotel Ankara’da Gelir Yönetimi Müdür olarak çalıştı. 2014 – 2018 yılları arasında ise Wyndham Grand Istanbul Levent otelinin açılış ekibinde yer alan Ateş Sürmen, 1.5 yıllık Doha tecrübesinden sonra Sofitel Istanbul Taksim oteli Gelir Yönetimi Direktörlüğü görevini üstlendi. 2021 yılında Address Hotel Istanbul’a Gelir Yönetimi Direktörü olarak başlayan Ateş Sürmen Şubat 2023 itibari ile Ticari Operasyonlar Direktörlüğü görevine atandı. Address Hotel Istanbul Hakkında: Emaar Türkiye tarafından hayata geçirilen Address Hotel Istanbul, Emaar Hospitality Group bünyesindeki uluslararası otel zinciri Address Hotels + Resorts’un İstanbul’daki yeni oteli. 5 yıldızlı zincir otel, Anadolu yakasının ilk ve tek lüks oteli olma unvanına sahip. Address Hotel Istanbul iş, tatil ve grup seyahatleri için birinci sınıf lüks yaşam deneyimi ile sektöre yeni bir kimlik kazandırıyor. Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan EMAAR’ın Türkiye’de 3 büyük projesi bulunuyor. Bunlardan en büyüğü olan Emaar Square, farklı yaşam tarzlarının ihtiyaçlarına uygun olarak çeşitlendirilen binalarıyla modern alternatifler sunuyor. Alışveriş Merkezi, Residences, Offices, Heights ve Address Hotel Istanbul ile hizmet veren Emaar Squar, sunduğu ayrıcalıklarla Anadolu Yakasının gözde ve lüks yaşam merkezi olarak konumlanıyor. Emaar Türkiye Hakkında: 1997 yılında Dubai’de kurulan Emaar Properties dünyanın en önde gelen gayrimenkul yatırım ve geliştirme şirketlerinden biri olarak global ölçekli yatırımları ile gayrimenkul geliştiriyor. Bunun yanı sıra turizm ve eğlence, otel ve tatil köyleri, alışveriş merkezleri, perakende, ticari kiralama ve teknoloji sektörlerinde de faaliyet gösteriyor. 2006 yılından bu yana ülkemizde de faaliyet gösteren Emaar Türkiye’nin ilk projesi olan Toskana Vadisi, Büyükçekmece Gölü ve Marmara Denizi’nin muhteşem manzarasına sahip 500 konuttan oluşuyor. Rixos’la birlikte hayata geçirdiği The Land of Legends Theme Park projesi, 2016’dan bu yana Antalya’da hizmet veriyor. Emaar’ın Türkiye’deki 3. ve en büyük projesi ise İstanbul’un Anadolu yakasında yer alan Emaar Square. Çamlıca’daki dev karma projenin alışveriş ve yaşam merkezi Emaar Square Mall, farklı yaşam tarzlarının ihtiyaçlarına uygun olarak çeşitlendirilen Residences, Heights, Address Residence Istanbul, Address Residence Skyview Istanbul kategorilerde toplam 1073 konut bulunuyor. Emaar'ın lüksün ötesinde bir hizmet anlayışı sunan otel zinciri Address Hotel ise 2021 yılının yaz aylarında misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.  
Emaar Hospitality Group’un uluslararası lüks otel zinciri Address Hotels + Resorts’un Türkiye yatırımı Address Hotel Istanbul‘un Ticari Operasyonlar Direktörü Ateş Sürmen oldu.

İSTANBUL- Dubai merkezli Emaar Hospitality Group’un uluslararası lüks otel zinciri Address Hotels + Resorts’un Türkiye yatırımı Address Hotel Istanbul‘un Ticari Operasyonlar Direktörü Ateş Sürmen oldu.
Kariyer yolculuğuna 2004 yılında Hilton Ankara’da başlayan Ateş Sürmen, 2010 yılına kadar resepsiyon ve rezervasyon departmanlarında çeşitli görevlerde yer aldıktan sonra 2012’de Swissotel Ankara’da Gelir Yönetimi Müdür olarak çalıştı. 2014 – 2018 yılları arasında ise Wyndham Grand Istanbul Levent otelinin açılış ekibinde yer alan Ateş Sürmen, 1.5 yıllık Doha tecrübesinden sonra Sofitel Istanbul Taksim oteli Gelir Yönetimi Direktörlüğü görevini üstlendi. 2021 yılında Address Hotel Istanbul’a Gelir Yönetimi Direktörü olarak başlayan Ateş Sürmen Şubat 2023 itibari ile Ticari Operasyonlar Direktörlüğü görevine atandı.

Address Hotel Istanbul Hakkında:

Emaar Türkiye tarafından hayata geçirilen Address Hotel Istanbul, Emaar Hospitality Group bünyesindeki uluslararası otel zinciri Address Hotels + Resorts’un İstanbul’daki yeni oteli. 5 yıldızlı zincir otel, Anadolu yakasının ilk ve tek lüks oteli olma unvanına sahip. Address Hotel Istanbul iş, tatil ve grup seyahatleri için birinci sınıf lüks yaşam deneyimi ile sektöre yeni bir kimlik kazandırıyor.

Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan EMAAR’ın Türkiye’de 3 büyük projesi bulunuyor. Bunlardan en büyüğü olan Emaar Square, farklı yaşam tarzlarının ihtiyaçlarına uygun olarak çeşitlendirilen binalarıyla modern alternatifler sunuyor. Alışveriş Merkezi, Residences, Offices, Heights ve Address Hotel Istanbul ile hizmet veren Emaar Squar, sunduğu ayrıcalıklarla Anadolu Yakasının gözde ve lüks yaşam merkezi olarak konumlanıyor.

Emaar Türkiye Hakkında:

1997 yılında Dubai’de kurulan Emaar Properties dünyanın en önde gelen gayrimenkul yatırım ve geliştirme şirketlerinden biri olarak global ölçekli yatırımları ile gayrimenkul geliştiriyor. Bunun yanı sıra turizm ve eğlence, otel ve tatil köyleri, alışveriş merkezleri, perakende, ticari kiralama ve teknoloji sektörlerinde de faaliyet gösteriyor. 2006 yılından bu yana ülkemizde de faaliyet gösteren Emaar Türkiye’nin ilk projesi olan Toskana Vadisi, Büyükçekmece Gölü ve Marmara Denizi’nin muhteşem manzarasına sahip 500 konuttan oluşuyor. Rixos’la birlikte hayata geçirdiği The Land of Legends Theme Park projesi, 2016’dan bu yana Antalya’da hizmet veriyor. Emaar’ın Türkiye’deki 3. ve en büyük projesi ise İstanbul’un Anadolu yakasında yer alan Emaar Square. Çamlıca’daki dev karma projenin alışveriş ve yaşam merkezi Emaar Square Mall, farklı yaşam tarzlarının ihtiyaçlarına uygun olarak çeşitlendirilen Residences, Heights, Address Residence Istanbul, Address Residence Skyview Istanbul kategorilerde toplam 1073 konut bulunuyor. Emaar'ın lüksün ötesinde bir hizmet anlayışı sunan otel zinciri Address Hotel ise 2021 yılının yaz aylarında misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.