4 ilde eğitime kar engeli

Yerel 07.02.2024 - 12:43, Güncelleme: 07.02.2024 - 12:50
 

4 ilde eğitime kar engeli

7 Şubat Çarşamba günü itibarıyla 4 ilde eğitime ara verilmesine karar verildi.
Kar ve tipi nedeniyle Ardahan, Artvin, Van ve Ağrı'da okullar çarşamba günü itibarıyla tatil edildi. Ardahan Ardahan'da Vali Hayrettin Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kentte yoğun kar yağışı ve tipinin etkili olduğunu belirtti.İl genelinde eğitime yarın ara verildiğini bildiren Çiçek, "Ayrıca hamile ve engelli kamu çalışanları da aynı tarihte idari izinli olacaktır. Sevgili öğrenciler, tablet ve telefonlara da siz ara verin lütfen" ifadelerini kullandı. Artvin Artvin'in Ardanuç ve Şavşat ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitme 7 Şubat Çarşamba günü ara verildi. Söz konusu ilçelerde, kamu kurumlarında görev yapan engelli ve hamile personelin de aynı gün idari izinli sayılacağı kaydedildi. Ağrı Ağrı'da da olumsuz hava koşulları nedeniyle il merkezi ve bazı ilçelerde eğitime yarın ara verildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, olumsuz hava koşulları nedeniyle il merkezi, Tutak ve Patnos ilçelerinde köy okullarındaki eğitim ile taşımalı eğitime yarın ara verildi. Hamur, Taşlıçay ve Diyadin ilçelerinin genelinde de yarın için okullar tatil edildi. Van Van'ın Erciş, Muradiye ve Özalp ilçelerinde yoğun kar yağışından dolayı taşımalı, Saray ilçesinde ise tüm okullarda eğitime 1 gün ara verildi.
7 Şubat Çarşamba günü itibarıyla 4 ilde eğitime ara verilmesine karar verildi.

Kar ve tipi nedeniyle Ardahan, Artvin, Van ve Ağrı'da okullar çarşamba günü itibarıyla tatil edildi.

Ardahan

Ardahan'da Vali Hayrettin Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kentte yoğun kar yağışı ve tipinin etkili olduğunu belirtti.İl genelinde eğitime yarın ara verildiğini bildiren Çiçek, "Ayrıca hamile ve engelli kamu çalışanları da aynı tarihte idari izinli olacaktır. Sevgili öğrenciler, tablet ve telefonlara da siz ara verin lütfen" ifadelerini kullandı.

Artvin

Artvin'in Ardanuç ve Şavşat ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitme 7 Şubat Çarşamba günü ara verildi. Söz konusu ilçelerde, kamu kurumlarında görev yapan engelli ve hamile personelin de aynı gün idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Ağrı

Ağrı'da da olumsuz hava koşulları nedeniyle il merkezi ve bazı ilçelerde eğitime yarın ara verildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, olumsuz hava koşulları nedeniyle il merkezi, Tutak ve Patnos ilçelerinde köy okullarındaki eğitim ile taşımalı eğitime yarın ara verildi. Hamur, Taşlıçay ve Diyadin ilçelerinin genelinde de yarın için okullar tatil edildi.

Van

Van'ın Erciş, Muradiye ve Özalp ilçelerinde yoğun kar yağışından dolayı taşımalı, Saray ilçesinde ise tüm okullarda eğitime 1 gün ara verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.